Política de cookies

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si sigues navegando, entendemos que aceptas su instalación. Para más información haz clic aquí.

Seguir navegando

Subsidi EXPRÉS – Pagament IMMEDIAT de baixes laborals

Oferta Una indemnització de fins a 14.400€ de cop per només 1,27€/dia

Per malaltia o accident et garantim fins a 14.400€ amb la presentació del diagnòstic i la baixa de la Seguretat Social per 1,27€/dia segons un barem de diagnòstics preestablert. Exemples:

Fractura de columna amb lesió medul·lar: 14.400€ Cremada molt greu: 10.800€ Lumbàlgia d’origen traumàtic: 600€ Conjuntivitis: 180€

Cobertures:

  • T’indemnitzem de manera immediata.
  • Sense seguiment per part de Mútuacat de l’ evolució de la recuperació.
  • Tens la possibilitat de percebre el subsidi des del primer dia, o bé triar la franquícia que et convingui més.
  • Et garantim fins a 14.400€, segons el barem preestablert de diagnòstics, que arriba als 240 dies.
  • Cobrim qualsevol tipus d’accident laboral, no laboral, domèstic, etc. les 24 hores. Segons eldiagnòstic del metge
  • Posem al teu abast un servei d’assistència domiciliària (cangur, higiene personal, fisioteràpia a domicili, etc.)
  • Transport sanitari des de qualsevol lloc a partir de 25 km del domicili. Podrà, fins i tot, utilitzar-se un avió especialment condicionat.
  • Fins a 10.000€ d’assistència mèdica sanitària per cobrir les despeses mèdiques a l’estranger.

És sabut que la protecció econòmica de la Seguretat Social és insuficient per als treballadors autònoms quan no poden treballar a conseqüència d’una incapacitat temporal (baixa laboral). La Seguretat Social els abonarà 526,93€ el primer mes i 664,69€ els successius, però s’ha de continuar abonant una quota de 267,04€ (any 2016).

És per aquesta raó que el 1969 un grup de treballadors autònoms van decidir protegir-se de forma solidària i va fundar Mútua Manresana amb l’únic objectiu de protegir la seva salut i economia.

Com a mutualista pots entrar a formar part d’aquest projecte CONSOLIDAT, CATALÀ i SOLIDARI.

Quota per a un informàtic d’entre 20 i 46 anys, amb un subsidi diari de 60€. Oferta vàlida durant el 2016. Consulta el teu preu!

Características

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes.

Vam néixer com a mutualitat de previsió social i ens mantenim fidels a l’esperit fundacional del mutualisme, basat a ajudar-nos els uns als altres i a autogestionar-nos a partir de l’entesa i del consens.

Pedir presupuestoPonte en contacto con ésta empresa si tienes alguna duda o quieres pedir presupuesto.